I Am A Princess

Lämminverinen, tamma

Isä: Broadway Hall 12,6a
Emä: Xtra Hot Kemp 11,7a
Emänisä: Pegasus Spur 10,9a

Rekisterinumero: 246001L00221399
Myyjä: Jukka Erkkilä

Sukuselvitys, pdf

Tarjolla huippusukuinen varsa pienkasvattajalta. Varsa hyväkäytöksinen, suorajalkainen, normaalin kokoinen ja ei rakennevikoja.

Tamma Suomen parhaimmasta emälinjasta! Emä Xtra Hot Kemp (11,7) aloitti uransa voitokkaasti Åke Svanstedin treenistä Ruotsissa, josta tuloksena oli 4-vuotiaiden tammojen Suomen ennätys. Emä tunnettiin valtavan nopeana hevosena, jota se on periyttänyt myös varsoihinsa. I Am A Princess edustaa yhtä Suomen parhainta tammasukua, sillä sen emäemä Aupair Affair on jättänyt sekä kotimaisille että kansainvälisille raviradoille valtavan määrän eliittiravureita kuten Skully Gully, Naughty Nanny, Young Angus Kemp, Mas Champ. I Am A Princess on emänsä ensimmäinen Suomeen rekisteröity jälkeläinen.

Broadway Hall voitti 2-vuotiaana Breeders Crownin, Kentucky Sires Stakesin, Bluegrass Stakesin, Reynolds Memorial Stakesin, Lexington Breeders Stakesin, sekä Arden Downs Stakesin. Voitti kaikki kilpailemansa yhdeksän starttia ja valittiin Pohjois-Amerikassa vuoden 2-vuotiaaksi 2002. Ori on jättänyt tasaisesti lahjakkaita juoksijoita esim. Broad Bahn (10,2) ja Pilgrim’s Taj (09,7) ja sopii hienosti Pine Chipiin esim. Cooler Schooner (09,4).

Kovan emälinjan lisäksi I Am A Princess on hyväkäytöksinen, suorajalkainen ja hienosti liikkuva tammavarsa. Tamma on paljon käsitelty ja se on maksettu kaikkiin Suomen ikäluokkakilpailuihin. Varsa on röntgenkuvattu ja ell-tarkastettu huutokauppaa varten. Kysy rohkeasti lisää myyjältä!

Tätä tilaisuutta ei kannata jättää välistä ja huuda itsellesi tammavarsa Aupair Affair- suvusta.

Jukka Erkkilä

Rullonkuja 24
66440 Tervajoki
+358 40 6674717
jukka.erkkila2@gmail.com