Apua myyntivideoiden tekemiseen

Videotuotanto

Tarvitsetko apua myyntivideon tekemiseen?

Arvoisa myyjä! Kuvat kertovat enemmän kuin sanat, ja etenkin ravivarsaa ostettaessa videokuva kertoo vielä enemmän. Ostajat arvostavat sitä, että myyntivarsoista löytyy videomateriaalia – hyvissä ajoin ennen huutokauppaa.

Keräämme tähän osioon yhteystietoja yrittäjiltä, joilta voit kysyä videokuvauspalveluista. Mikäli olet alan yrittäjä, ilmoita halukkuudestasi tälle listalle os. toimisto@shkl.net

 

SummitMedia  p.040 762 3010, Koko Suomi, painopisteenä Etelä- ja Länsi-Suomi

Eco Hepo / Jukka Heiskala, p.  0400 744 794, ecohepo@gmail.com

Videotuotanto Mertavision Ky,  p. 0400 625 381

Suosittelemme olemaan videontuotantoasioissa liikkeellä ajoissa, sillä videopalveluiden tuottajat ovat huutokauppaa edeltävillä viikoilla kiireisiä. Ajoissa toiminen auttaa myös kokoamaan samalla suunnalla olevat kuvattavat mahdollisuuksien mukaan yhteen.

 

Myyntivideo itse tehden:

Videon voi tehdä myös itse, sillä monien älypuhelinten kameralla saa kuvattua riittävän hyvää videokuvaa. Kuvaaminen vakaalla kädellä saa aikaan miellyttävämmän katseluelämyksen, tärisevää videota on ärsyttävä katsella. Toteuttamistapoja on monia, voit katsella esimerkkivideoita esimerkiksi Youtuben soittolistastamme  jossa on vuonna 2022 myynnissä olleiden varsojen videoita. Suosituin tapa on juoksuttaa varsaa pitkässä tasapohjaisessa tarhassa tai varta vasten tehdyssä juoksutuskujassa, jos sellainen on toteutettavissa turvallisesti. Ajolle opetettuja varsoja voi kuvata myös ajotilanteessa. Video, jossa varsaa talutetaan ravissa, on harvoin toteutettavissa siten, että varsan todellinen liike pääsee esiin.

Jos sinulla on oma Youtube-kanava, voit laittaa meille tiedoksi linkin kyseiseen videoon. Suosittelemme laittamaan ruksin kohtaan ”ei lapsille suunnattu” (mikä voi kuulostaa kummalliselta), sillä se auttaa videon näkymisessä myös huutokauppojen soittolistassa.

Ellet voi tai halua laittaa videoita Youtubeen itse, voit  lähettää videon/videot osoitteeseen toimisto@shkl.net. Todennäköisesti videotiedostosi on niin suuri, ettei se liiku sähköpostilla – tällöin kannattaa selvittää saisitko sen ladattua johonkin pilvipalveluun tai siirtää WeTransfer -palvelulla (kyseisen palvelun peruskäyttö on maksutonta). Ellet osaa yhdistää useampaa videota yhdeksi tiedostoksi, voit laittaa ne myös yksittäisinä (yhdistämme ne tarvittaessa).

Käytännön vinkki: Nykynuorisolle videoiden käsittely on arkipäivää, neuvoa editointiin saattaa löytyä oman lähipiirin lapsilta ja nuorilta! 🙂