Ilmoita varsasi

Ilmoittaminen

Ilmoittaminen varsahuutokauppaan 13.9.2019 on päättynyt

Ilmoita varsa mukaan vuoden 2019 huutokauppaan täyttämällä ja lähettämällä alla oleva ilmoittautumislomake. Ilmoittautuminen päättyy 31.5.2019

Ilmoittamismaksut:
SHKL:n tai SRHK:n jäseneltä 100 € (sis. alv 24%) / varsa
ei-jäseneltä 150 € (sis. alv 24 %) / varsa
Lasku ilmoittautumisesta lähetetään huutokaupan jälkeen.

Varsan tiedot:

Huom! Otamme mielellään vastaan varsan sukutietoja ja kaukaisempiakin sukulaisia, jotka haluat mukaan luetteloon. Erityisesti niistä jälkeläisistä, jotka ovat kilpailleet muissa maissa kuin Suomi, Ruotsi, Norja, Saksa, Italia, USA ja Kanada.

Myyjän kommentit:

Julkaistaan netissä ja luettelossa. Ennakkomaksukilpailut, joihin maksettu, onko ajolle opetettu, lisäkommentit suvusta yms.

Suosittelemme lähettämään myytävästä varsasta myös kuva- tai videomateriaalia. Mikäli haluat varsasta valokuvan ja/tai videon nettisivuille, toimita kuva ja/tai video erikseen SHKL:n toimistolle sähköisesti, esimerkiksi suoraan sähköpostilla (shkl@kolumbus.fi) tai pilvipalvelun kautta (Google Drive, OneDrive jne.). Videot laitetaan esille myös SHKL:n Youtube-kanavalle.

Myyjän yhteystiedot:

SHKL:n tai SRHK:n jäsenenä saat alennusta ilmoittamismaksusta. Huomioi myös muut SHKL:n jäsenedut! Jos päätät liittyä jäseneksi, lähetämme jäsenmaksulaskun ja liitteenä tulevan jäsenkortin postitse. Lasku on maksettava heti sen saavuttua.


Lisätietoa:

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry
Jokimaankatu 6 A, 15700 LAHTI
puh. 040 502 4987 / 03 734 2281
e-mail: shkl@kolumbus.fi

Facebook
Twitter