Callela X-Factor voittoon Teivossa Ypäjän huutokauppalähdössä 28.11.2023

Callela X-Factor voittoon Teivossa Ypäjän huutokauppalähdössä 28.11.2023

Callela X-Factor voittoon Teivossa Ypäjän huutokauppalähdössä 28.11.2023

Kiitos kuvasta Teivon ravit

Ilta käynnistyi kaksivuotiaiden lämminveristen koitoksella, jossa paras oli Jere Kiveisen ohjastama Callela X-Factor. Tamma juoksi jonossa kolmantena ja eteni viimeisellä takasuoralla sijalle kaksi keulahevosen laukatessa. Maalisuoran avautuessa Callela X-Factor nousi toiselle radalle ja ohitti 19-lopetuksessa kärkihevosen oikein varmoin ottein. Olli Lähtisen valmennettava kuittasi uransa debyytissä rahakkaan 3 000 euron ensipalkinnon.

Viimeisellä takasuoralla kärkipaikan perinyt Sahara Infinity kamppaili varmasti kakkoseksi, muttei mahtanut mitään voittajan loppurynnistykselle. Keulapaikalta viimeisellä takasuoralla yllättäen laukan ottanut Kournikova Hoss oli selvien erojen lähdössä kolmas. Ravilla Hannu Torvisen ajokki olisi taistellut voitosta. The Pretender menetti mahdollisuutensa ensimmäisen kaarteen laukkaan, Levitating puolestaan jo lähtösuoralla yllättäneeseen laukkaan. (Teivon raviraportti 28.11.2023)

Oma lähtö huutokauppavarsoille

Huutokauppalähtö on avoinna vain sellaisille 2-vuotiaille lämminverisille, jotka ovat olleet mukana ja paikalla edellisvuoden Varsahuutokaupassa Ypäjällä. Tänä vuonna kilpailu juostiin Teivossa.

Callela X-Factorin on kasvattanut Hannu Nivola, ja sen omistaa Ilona Lahdenranta. Tammaa valmentaa Olli Lähtinen ja hoitaa Suvi Hänninen. Kilpailussa sitä ohjasti Jere Kiveinen.

Onnea!