Tärkeää: Pääsy Varsahuutokaupan alueelle vain lipun ostaneille

Tärkeää: Pääsy Varsahuutokaupan alueelle vain lipun ostaneille

Koronatilanteesta johtuen Varsahuutokaupan sisäänpääsyä on jouduttu rajoittamaan 500 henkilöön.

Huomaathan, että tänä vuonna huutokauppa-alueelle ei pääse ilman lippua. Jos haluat tutustua varsoihin paikan päällä, tarvitset lipun alueelle. Myös ruoka- ja juomatarjoilut ovat saatavilla ainoastaan lipun ostaneille.

LIPPUJA HUUTOKAUPPAAN ON VIELÄ SAATAVILLA. Tiedotamme asiasta, mikäli tilanne muuttuu ja liput myydään loppuun.

Lipun hinta 90 euroa (max. 2 lippua/ostaja) sisältää sisäänpääsyn huutokauppaan sekä vapaasti ruokaa (paella, hotdog, makkara, keitto) ja ruokajuomia (olut, siideri, viini, lonkero, limu, kahvi) tapahtuman ruokateltasta.

Mikäli ostat huutokaupasta hevosen, hyvitetään lipun hinta hevosen hinnasta (1 hyvitys/ostaja).

Muistathan myös etähuutomahdollisuuden.

Jos haluat lipun tapahtumaan, toimi näin:

Maksa lippu/liput Starinita Oy:n tilille FI77 5297 0020 0241 97 ja kirjoita viestikenttään lipun saajien nimet. Toimita kuitti välittömästi sähköpostilla toimisto@shkl.net. Varaamme paikat tapahtumaan kuittien saapumisjärjestyksessä.