Varsahuutokaupan pääsyliput nyt myynnissä – toimi nopeasti!

Varsahuutokaupan pääsyliput nyt myynnissä – toimi nopeasti!

Koronatilanteesta johtuen joudumme tänä vuonna rajoittamaan huutokaupan sisäänpääsyä tehdäksemme tapahtumasta mahdollisimman turvallisen. Tämän johdosta tapahtuman kokonaishenkilömäärä on rajoitettu 500 henkilöön (sisältäen henkilökunnan sekä myyjät).

Lipun hinta 90 € (max. 2 lippua/ostaja) sisältää sisäänpääsyn huutokauppaan sekä vapaasti ruokaa (paella, hotdog, makkara, keitto) ja ruokajuomia (olut, siideri, viini, lonkero, limu, kahvi) tapahtuman ruokateltasta.

Maneesissa on n. 1000 istumapaikkaa ja arvioimme maneesissa olevan samanaikaisesti noin 150-200 henkilöä, joten turvavälien pitäminen onnistuu ja huutaminen käy myös ulkotiloista screenin edestä. Tarjoamme myös kaikille halukkaille maskit. Mikäli ostat huutokaupasta hevosen, hyvitetään lipun hinta hevosen hinnasta (1 hyvitys/ostaja).

Maksa lippu/liput Starinita Oy:n tilille FI77 5297 0020 0241 97 ja kirjoita viestikenttään lipun saajien nimet. Toimita kuitti välittömästi sähköpostilla toimisto@shkl.net. Varaamme paikat tapahtumaan kuittien saapumisjärjestyksessä.

Muistathan myös etähuutomahdollisuuden, josta tiedotimme viime viikolla.