Varsahuutokauppaluettelot 2023 saapuneet painosta

Varsahuutokauppaluettelot 2023 saapuneet painosta

Varsahuutokauppaluettelot 2023 saapuneet painosta

Luettelot ovat saapuneet painosta Jokimaalle 15.8.2023. Postitus useimmille saajille on tapahtunut painotalon kautta ja toivomme luetteloiden olevan perillä viikon 33 aikana. Postin kulkemisen nopeus paikallisin vaihteluin on toki huomioitava.

Luettelon hinta on 10 €. Luetteloita on lähetetty myyntiin myös useimmille raviradoille. Luettelomyyntiä on myös SHKL:n toimistolla (Jokimaankatu 6 A, Lahti) toimiston aukioloaikoina arkisin kello 9-15 (ei huutokauppapäivänä). SHKL:n toimistolla maksu käteisellä/verkkopankkitunnuksin, pankkikortti ei käy. Luetteloita tuodaan myyntiin myös itse tapahtumaan Ypäjälle.

Luettelon hinta postitettuna 14 €. Ellet pääse luettelo-ostoksille raviradoille tai SHKL:n toimistolle, tilaa luettelo Liveton kautta: https://events.liveto.io/events/ypajan-varsahuutokauppa

Huomaathan, ettei huutokauppaluettelo ei ole nykyisin sisäänpääsylippu! Sähköinen, päivittyvä luettelo ladattavissa etusivulla olevasta painikkeesta maksutta.

Myös pääsyliput ovat jo ostettavissa! Löydät lippukaupan tämän sivuston etusivun oikeasta reunasta tai suoraan Livetosta (samasta lippukaupasta löytyvät sekä liput että luettelot).