Syksyn Varsahuutokaupan huutokauppaluettelot saapuneet!

Syksyn Varsahuutokaupan huutokauppaluettelot saapuneet!

Huutokauppaluettelot ovat nyt saapuneet toimistolle painotalosta ja niitä on mahdollista noutaa SHKL:n toimistolta Lahdesta, useimmilta raviradoilta tai tilata postitse maksamalla luettelo Starinita Oy:n tilille. Tarkemmat tilausohjeet alla.

Covid-19 -tilanteesta johtuen huutokauppaluettelo ei poikkeuksellisesti toimi vuonna 2020 sisäänpääsylippuna huutokauppamaneesiin. -joudumme tänä vuonna joutua rajoittamaan sisäänpääsyä tapahtuma-alueelle ja asettamaan erillisen sisäänpääsymaksun, jotta voisimme tehdä tapahtumasta mahdollisimman turvallisen kaikille osapuolille. Seuraamme aktiivisesti tiedotusta Covid-19 -tilanteesta ja siihen liittyvistä rajoituksista ja tiedotamme sisäänpääsystä tarkemmin lähempänä tapahtumaa.

Luettelon maksuohjeet
Tilinro.: FI77 5297 0020 0241 97
Saaja: Starinita Oy
Viesti: nimi ja osoitteesi sekä puhelinnumero

Postitamme luettelon/luettelot, kun maksu toimituskuluineen näkyy Osuuspankin tilillämme. Mikäli toimitat maksukuitin sähköpostiin toimisto@shkl.net, se nopeuttaa postitusta. Huomaathan, että perjantaina 4.9. maksetut luettelot postitetaan samana päivänä, jos maksukuitti on saapunut sähköpostiin (toimisto @ shkl.net) kello 15 mennessä. Maanantaista 7.9. alkaen emme voi luvata postin ehtivän toimittaa luetteloa enää ennen huutokauppapäivää, joten tällöin kannattaa ostaa luettelo raviradalta (ks.radat alla).

Luettelon hinta on 10 €/kpl ja lisäksi toimituskulut:
* 1-2 kpl 4,00 €
* 3-8 kpl 6,00 €

Mikäli tarvitset useampia luetteloita, ota yhteyttä, niin sovitaan toimituksesta ja toimituskuluista tapauskohtaisesti.

Luetteloita on toimitettu myyntiin rajattu määrä myös seuraaville raviradoille: Kajaani, Tornio, Ylivieska, Kouvola, Kuopio, Lappeenranta, Kaustinen, Joensuu, Oulu, Seinäjoki, Jyväskylä, Turku, Forssa, Tampere, Helsinki

Voit ostaa luetteloita myös SHKL:n toimistolta Lahdesta, Jokimaan raviradan katsomorakennuksesta (Jokimaankatu 6 A) toimiston aukioloaikoina arkisin kello 9-15 välillä.

Tiedustelut: toimisto@shkl.net tai p. (03) 734 2281 (arkisin klo 9-15)

Päivitetty 18.8.2020 luetteloiden saapuminen sekä lista raviradoista, jonne luetteloita on toimitettu myyntiin

Päivitetty 4.9.2020 huomautus luetteloiden postitusnopeudesta.