Vuoden 2020 huutokauppavarsat on julkaistu!

Vuoden 2020 huutokauppavarsat on julkaistu!

Tämän vuoden huutokaupassa myytävät varsat on nyt julkaistu ja löytyvät sivulta Varsat 2020.

Varsat on listattu nyt aakkosjärjestyksessä isäoriin mukaan. Myyntijärjestyksen selvittyä varsat järjestetään listalle myyntinumeronsa perusteella. Punainen reunus listaelementissä tarkoittaa tammaa ja sininen reunus oria tai ruunaa.

Varsoille luodaan viime vuoden tapaan omat sivut kesäkuun aikana. Sivuilta löytyvät aikanaan varsojen perustietojen lisäksi myös mahdolliset kuvat ja videot sekä myyjän kommentit ja yhteystiedot. Myös kunkin varsan huutokauppaluettelosivu lisätään varsan omalle sivulle luettelon valmistuttua.

Varsojen sivuja tullaan päivittämään kesän aikana mm. kuvien ja videoiden osalta sitä mukaa, kun saamme myyjiltä materiaalia.