Ypäjän Huutokauppa -lähdön 2019 voittaja on Motive Match

Ypäjän Huutokauppa -lähdön 2019 voittaja on Motive Match

Kouvolassa nähtiin muitakin huutokaupasta tuttuja nimiä. Ari Moilanen ohjasti Sahara Peyoten Kymenlaakso-ajon voittoon. Kuva: Suomen Hippos/Suvi Hakkarainen

Lauantaina 9.11.2019, Kymenlaakso-ajon finaalipäivänä ajettiin Kouvolassa myös perinteinen Ypäjän Huutokauppa -lähtö. Lähtöön otti osaa yhteensä kuusi vuoden 2018 Varsahuutokaupassa esillä ollutta varsaa. Ykköspalkintona lähdössä oli 5.000 euroa.

Varmaan voittoon ravasi tänä vuonna Pekka Korven ohjastama tamma Motive Match, joka on samasta emästä kuin vuoden 2017 Varsahuutokaupasta Raviliiga HIFKille ostettu Mascate Match. Motive Match myytiin vuoden 2017 huutokaupassa 15.000 euron vasarahintaan. Tamman omistaa Star-Racing Oy & Smokewalley Oy ja sen on kasvattanut Punkarin Hevostalli Ky & Mikkola Maini & Saku. Valmentajana toimii ohjaksissakin ollut Pekka Korpi.

Kouvolan raveissa nähtiin myös muita huutokaupasta tuttuja nimiä, kuten Kymenlaakso-ajon 45.000 euron pääpalkinnon napannut Sahara Peyote, joka oli tarjolla vuoden 2017 huutokaupassa. Kymenlaakso-ajon finaaliin osaa ottivat myös samaisen vuoden huutokauppavarsat MAS Dominant, joka tuli hienosti kolmanneksi, Lex Liberty, Sahara True Lies sekä Raviliiga Ilveksen liigahevonen Rehab.