Viisi huutokauppavarsaa Oulu Express-finaaliin!

Viisi huutokauppavarsaa Oulu Express-finaaliin!

Kuva: Raviliiga Tapparan Marschall Match vuoden 2017 huutokaupan jälkeen. Kuva: Suomen Hippos.

Lauantaina 7.9. juostava Oulu Express on kolmivuotiaiden suurkilpailu 19.000 euron ykköspalkinnolla. OEX:n karsintalähdöistä kaksi ajettiin Oulussa ja yksi Vermon raviradalla. Oulun karsinnoista finaaliin pääsivät huutokauppavarsat Callela Ikaros ja Raviliiga Oulun Kärppien Mercedes Match. Vermon karsinta oli huutokauppavarsojen totaalista hallintaa: Raviliiga Tapparan Marschall Match voitti, Sahara Peyote oli toinen ja Sahara True Lies kolmas.

Huutokaupassa tarjolla olleet varsat pitävät mukavasti jännitystä yllä ja menestys on ollut mainiota. Tule 13.9. Ypäjälle huutamaan omaksesi tulevaisuuden ykköstykki ikäluokasta -18!