Vuoden 2019 huutokauppavarsat on julkaistu!

Vuoden 2019 huutokauppavarsat on julkaistu!

Lisätilan järjestyttyä huutokauppaan saatiin otettua tänä vuonna mukaan lopulta
ennätykselliset 111 varsaa!

Tämän vuoden huutokaupassa myytävät varsat on nyt julkaistu ja löytyvät sivulta Myyntivarsat.

Varsat on listattu nyt aakkosjärjestyksessä isäoriin mukaan. Myyntijärjestyksen selvittyä varsat järjestetään listalle myyntinumeronsa perusteella. Punainen reunus listaelementissä tarkoittaa tammaa ja sininen reunus oria tai ruunaa.

Klikkaamalla listasta haluamasi varsan kohdalla “Katso lisää” -painiketta, pääset varsan omalle sivulle, josta näet mahdolliset kuvat ja videot, sekä myyjän kommentit ja yhteystiedot. Myös kunkin varsan huutokauppaluettelosivu lisätään varsan omalle sivulle aikanaan.

Varsojen sivuja päivitetään kesän aikana mm. kuvien ja videoiden osalta sitä mukaa kun saamme myyjiltä materiaalia.
Pidä siis listaa silmällä päivitysten varalta!